Elektro installaties

De juiste installatie en apparatuur zijn de sleutel tot onbezorgd wonen en werken. Wij werken uitsluitend met A-merken en installeren en onderhouden uw installaties.

Voor storingen bel: 06 26 70 46 45

Energie voor de toekomst

Stijgende energieprijzen en klimaatdoelen zorgen voor een toenemende vraag naar zuinige en groene energievoorzieningen. Het opwekken van groene energie door middel van onder andere zonnepanelen en windmolens is een goed begin. De juiste elektro installatie en daarbijbehorende afstellingen zijn eveneens net zo belangrijk.

Door gebruik te maken van A-merken met de nieuwste technieken, garanderen wij optimaal rendement voor uw woon- of werkomgeving. Het opwarmen van uw warmtepomp boiler op het moment dat de zon schijnt is hier een voorbeeld van. Bestaande installaties kunnen worden gerenoveerd, zodat u toch een hoger rendement behaald. Het opwekken van groene energie als wel het afschalen van energieverbruik is noodzakelijk voor de toekomst.

Merken

Diensten

Installatie

Professioneel geïnstalleerde elektra volgens de laatste normen. zo haalt u het beste rendement uit uw installatie.

Innovatie

De nieuwste technieken zorgen voor het beste resultaat. Wij maken gebruik van vele nieuwe technieken waar wij ook de kennis van op peil houden.

Renovatie

Met de juiste aanpassingen en afstellingen kunnen ook oudere systeem zuiniger en milieuvriendelijker functioneren.

Reparatie

Wat stuk is hoeft niet altijd vervangen te worden, wij repareren uw apparatuur veilig en professioneel.

Storingen

Onze storingsdienst staat paraat bij uitval. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor storing of calamiteit.

Domotica

Met domotica systemen kunnen wij uw woonhuis of bedrijfspand volledig automatiseren. Diverse installaties kunnen gekoppeld en geautomatiseerd worden.

Onderhoud

Door goed onderhoud behaald en behoudt u het beste rendement. Versleten componenten vervangen voorkomt schades. Wij staan voor u klaar.

Omnipotent

Van CV voorziening tot verlichting, tot het aanleggen van al uw elektra. Wij zijn van alle markten thuis. 

De toekomst ligt bij innovatie en energiebesparing.

Met het oog op morgen werken wij voortdurend met de nieuwste technieken en materialen. Zo bespaart u op energiekosten en werken we samen aan een milieu bewuste en emissievriendelijke toekomst.